Humanitarni karnevalski gala party u petak u Guvernerovoj palači

NOVI LIST

Na Humanitarnom karnevalskom gala partyju će se prikupljati sredstva za pomoć izbjeglicama iz Ukrajine putem Crvenog križa

U sklopu Riječkog karnevala, u petak, 17. lipnja u 21 sat u zgradi Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka održat će se Humanitarni karnevalski gala party, piše na stranici Grada Rijeke.

Riječ je, naime, o tradicionalnom karnevalskom balu koji je zbog promjene termina održavanja u ljetnom periodu ove godine promijenio svoj naziv.

Balu će prisustvovati gradonačelnik Rijeke Marko Filipović sa suradnicima, a najavljen je i dolazak više predstavnika diplomatskoga zbora u Republici Hrvatskoj.

Na Humanitarnom karnevalskom gala partyju će se prikupljati sredstva za pomoć izbjeglicama iz Ukrajine putem Crvenog križa.

Ovo je 22. Karnevalski bal, odnosno 16. po redu koji nosi humanitarni predznak. Do sada je na humanitarnim balovima prikupljeno oko 1,3 milijuna kuna za pomoć raznim ustanovama i udrugama.

Na Partyju će nastupiti glazbenici Robert Mareković i Swingers band te Gelato Sisters, a voditeljski par bit će Lena Stojiljković i Dražen Zima.

Humanitarni karnevalski gala party održava se u organizaciji Grada Rijeke, Turističke zajednice grada Rijeke i Rotary kluba Rijeka – Sveti Vid u suradnji s Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja. Sponzori Bala su INA – Rafinerija nafte Rijeka i Jadrolinija d.d..